Niciun produs în coș.

The Shoe Architect

Mihai Albu Mihai Albu

Pasiunea lui Mihai Albu pentru design a fost exprimată încă din primii ani de facultate. De tânăr, designerul și-a început călătoria în lumea structurată și riguroasă a artei arhitecturale. De atunci, fiecare colecție a sa a reprezentat o expoziție de forme senzuale. Sculptate în linii curate și structuri sofisticate, creațiile sale au devenit sinonime cu un stil unic și inconfundabil.

Ca tânăr arhitect ambițios, Mihai Albu și-a prezentat proiectele în galerii de clasă mondială, alături de lucrările artiștilor renumiți. Nu a trecut mult până când creațiile sale avangardiste au trezit interesul comunității internaționale de modă.

Prezentate în revista Vogue Italia și în catalogul enciclopedic al istoriei pantofilor, „Shoegasm”, creatiile Mihai Albu au devenit rapid preferatele celebrităților și ale artiștilor consacrați de la Hollywood.

Primul boutique Mihai Albu din anii ’90 a marcat intrarea sa pe piața brandurilor de lux atunci când a devenit supranumit „Arhitectul Pantofilor”. De la expoziții în București, Londra și Paris, până la pătrunderea pe piețele internaționale de modă din SUA, Hong Kong, Marea Britanie și Japonia, brandul Mihai Albu s-a consacrat la nivel global. În prezent, designerul continuă să-și edifice talentul ca Director de Creație al companiei.

 

THE PROCESS

Mihai Albu

Având în vedere pregătirea sa educațională și fascinația pentru diverse stiluri și curente arhitecturale, inclusiv Deconstructivismul, Art Nouveau, Baroc sau Rococo, Mihai Albu se bazează pe proporții, linii fluide, funcționalitate si concepte organice pentru a spune povestea unică a fiecărei creații.

Mihai Albu

THE PROCESS

Mihai Albu

Combinând măiestria tradițională de a crea pantofi și savoir-faire-ul arhitectural românesc, Mihai Albu concepe colecții sofisticate, feminine și ingenioase pentru femeia modernă și independentă.

Mihai Albu
Mihai Albu

Din nou în revista Vogue Italia

Mihai Albu marchează un alt succes în lumea modei din Italia, apărând pentru a doua oară în revista Vogue, alături de Vera Wang și Antonio Riva.

Mai multe

Un design bun pleacă din aici și acum, dar tinde spre atemporalitatea geometriei. Fiecare pereche de pantofi pe care o creez este o reflecție a vieții mele: haos controlat.

Mihai Albu
×